Klantendienst

 

Verschepen & Levering
Bij het leveren van de producten handelen we ook zo maatschappelijk veranwoord mogelijk. We werken samen met Bpost en Dpd. Bpost is een lokale speler op de Belgische markt. De recentelijke overname van Bubble Post zorgt ervoor dat er bij het lokale aspect ook nog het ecologische en dus milieuvriendelijke erbij komt. Dpd schakelen we in als het pakketje echt ver geleverd moet worden. Dpd functioneert namelijk CO2 neutraal. En dit door hun uitstoot te compenseren door het aanplanten van bossen. Bij het bestellen van een product krijg je de nodige informatie mee in de mails die wij je toesturen. Als je geen mails ontvangt is er iets mis gegaan en neem je best even contact met ons op.
Privacy & Security
Conscious. is een Belgische webshop die geworteld zit in de Belgische en Europese regelgeving. Je mag er dus zeker van zijn dat jou gegevens veilig zijn en met de grootste zorg worden behandeld. De opslag van gegevens in een databank gebeurd binnen Europa. Persoonsgegevens die via deze webshop worden opgeslagen verlaten dus de Europese grenzen niet. We werken ook met een gecodeerde verbinding, dat ziet u aan het groene slotje net voor de domeinnaam.
Retour & Vervanging
Informatie over retouren vind u terug in ons retourbeleid. In het algemeen gelden de regels, eens geopend kan het niet meer geretourneerd worden. We hebben het hier dan wel over de verpakking van het product zelf en niet de doos waar wij het hebben in gestopt. Neem contact met ons op wanneer iets niet volledig naar wens is. Wij willen namelijk dat iedereen zo tevreden mogelijk is met zijn/haar aankopen.
Bestellen
Bestellen doe je online via de website. Volg de gouden knoppen, vul je gegevens in en kies een betaaloptie. We streven ernaar om zoveel mogelijk informatie mee te geven over het welbepaalde product. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Kennis over de producten die je koopt biedt je de mogelijk om de beste en meest bewuste keuze te maken. Heb je toch nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je maakt onsook  heel blij met een positieve review. Als het een negatieve is dan stellen we alles in het werk om daar iets aan te doen. Klanttevredenheid is het duurzaamst.
Betaling, Prijszetting & Promotie
De betaling gebeurd via onze partner Ingenico. Je kan betalen met de kaart of met de bancontact app. We raden aan om zeker de bancontact app te dowloaden. Deze is echt enorm handig. Ingenico is een zeer betrouwbare speler. Veel betaalterminals in supermarkten en grootwarenhuizen werken met dit systeem. Je betaling verloopt dus veilig. De prijzen worden weergegeven bij elk product. Voor sommige producten moet je minder betalen als je er meer van koopt. Dit is een manier om onze goederenstroom op gang te brengen. Hoe meer we afnemen van onze leveranciers, hoe beter de inkoopprijs wordt voor ons. Hoe meer winst wij maken, hoe veiliger onze bestaanszekerheid en hoe meer fantastische producten wij in assortiment kunnen nemen. Maak een account aan om promoties in de gaten te houden. Kortingen geven we liever aan onze vaste klanten!
Voor meer informatie of vragen contacteer ons via mail of de  facebook pagina.