Evi-line Bad- & Douchecrème Milky Wash 2l Neutraal

€ 4,95
Beschikbaarheid: In voorraad
Vanaf €60, levering gratis
Voor 17u besteld, morgen geleverd
- +
Evi-line Bad- & Douchecrème Milky Wash 2l Neutraal is available to buy in increments of 1

Belgisch Merk! Evi-line botermelk bad- & douchecrème is speciaal vervaardigd op basis van hoogwaardige werkzame grondstoffen. De melkextracten bevatten een hoge concentratie aan verzorgende bestanddelen en hebben hierdoor een hydraterende werking op de huid. De bad- & douchecrème is zuiver en zacht en heeft een neutrale PH-waarde. De bad- & douchecrème verhindert het uitdrogen van de huid na bad of douche. Maakt de huid zacht en mals.

  • Bad- & Douchecrème Milky Wash Neutraal Botermelk
  • PH-neutraal
  • Hydraterend
  • 2 liter
  • Evi-line is een Belgisch merk
  • Dit product is geproduceerd in Italië
  • Fles met draaidop
  • Getest en goedgekeurd door ons
Productinformatie
Bewustheid Authentiek, Ecologisch, Hoge kwaliteit, Lokaal
Info Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen houden. 1 jaar houdbaar
extra info

De Over-ons pagina van Marval & Vincent:

Marval & Vincent kan bogen op een lange familietraditie. Recent werd de fakkel doorgegeven aan de volgende generatie.

Ons bedrijf werd door Walter Peeters opgericht in 1964 als groothandel in kappersbenodigdheden. In 1984 werd de focus verlegd naar lichaamsverzorging en haarverzorging, met een nadruk op Hennaproducten. Toen en ook nu nog is een belangrijke overweging dat onze producten zorg dragen voor zowel mens als milieu. In 2015 droeg Walter de leiding over aan zijn dochter Suzy en schoonzoon Michel Ceyssens, die al meer dan 25 jaar actief waren in het bedrijf. Zij zetten de traditie verder door kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten te leveren.

De productie gebeurt deels door ons bedrijf zelf. Onze zepen worden machinaal geproduceerd maar nog steeds op een ambachtelijke wijze, waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd blijft. Toch wordt er steeds uitgekeken naar mogelijkheden tot verbetering. Zo worden innovaties in de sector nauwlettend opgevolgd en wordt er gezocht naar alternatieve ingrediënten die vriendelijker zijn voor de huid. Zo werden recent parabenen en andere bewaarmiddelen geweerd uit onze producten.

Onze bioproducten worden door Tüv-Nord-Integra gecontroleerd. En het ICADA- en EcoControl-certificaat garanderen dat alle bestanddelen natuurlijk en niet synthetisch zijn. Zo weet de consument dat wat hij aankoopt van biologische oorsprong is. Bovendien zijn we lid van FostPlus en Val-I-Pac voor een milieuvriendelijke verwerking van bedrijfsafval. Zorg voor mens en natuur is een zeer belangrijke bekommernis voor ons, en zal dat in de toekomst ook blijven.

Write Your Own Review
Je recenseert:Evi-line Bad- & Douchecrème Milky Wash 2l Neutraal
Uw beoordeling