Conscious.be is een webshop met alleen maar maatschappelijk verantwoorde producten en een informatieve website om je te helpen bewuster te zijn in het leven. Maatschappelijk verantwoorde producten zijn producten die de aarde en de inwoners daarvan niet of zo weinig mogelijk schaden. Liefst van al helpen ze de aarde "schoner" te maken en terug in balans te brengen. Onze producten worden ingedeeld in "bewustheid" of "consciousness". We werken met criteria zoals: bio, bio-afbreekbaar, lokaal, co2-neutraal, fairtrade, organisch, veganistisch, enz.... Aan hoe meer van deze criteria een product voldoet, hoe beter, en hoe bewuster. Bewust in hoe wij als mens omgaan met deze planeet en onze medemensen. Kom en doe mee aan de bewustwording!

 

 • thumbnail
  Evi-line Bad- & Douchecrème Milky Wash 1l Eucalyptus & Den
  € 3,95

 • thumbnail
  Evi-line Bad- & Douchegel 2l Olijf
  € 4,99

 • thumbnail
  If You Care Bakpapier
  € 3,49

 • thumbnail
  If You Care Aluminiumfolie
  € 3,69

 • thumbnail

  Clarysse Handdoek C2C

  De Clarysse Handdoek C2C is de meest verantwoorde handdoek dat een Belgische of Nederlandse inwoner kan aankopen. De handdoek wordt gemaakt in België in één van de laatste industriële standhouders van de weefgetouwensector, Jules Clarysse. Deze produceerde in het verleden vooral handdoeken voor andere merken maar zet o.a. met deze Cradle 2 Cradle handdoek zijn eigen merk meer en meer in de kijker. Wij hebben de eer gehad een rondleiding te krijgen in de fabriek die is opgericht tussen de eerste en tweede wereldoorlog. Voor meer informatie en een kijkje achter de schermen kijk bij "Productinformatie".

  € 11,99

  Zie Meer
 • thumbnail

  Clarysse Badlaken C2C

  Het Clarysse Badlaken C2C is het meest verantwoorde badlaken dat een Belgische of Nederlandse inwoner kan aankopen. Het badlaken wordt gemaakt in België in één van de laatste industriële standhouders van de weefgetouwensector, Jules Clarysse. Deze produceerde in het verleden vooral badlakens voor andere merken maar zet o.a. met dit Cradle 2 Cradle badlaken zijn eigen merk meer en meer in de kijker. Wij hebben de eer gehad een rondleiding te krijgen in de fabriek die is opgericht tussen de eerste en tweede wereldoorlog. Voor meer informatie en een kijkje achter de schermen kijk bij "Productinformatie".

  € 15,99

  Zie Meer
 • thumbnail

  Clarysse Set van 2 Washandjes C2C

  De Clarysse Set van 2 washandjes C2C zijn de meest verantwoorde washandjes dat een Belgische of Nederlandse inwoner kan aankopen. De washandjes worden gemaakt in België in één van de laatste industriële standhouders van de weefgetouwensector, Jules Clarysse. Deze produceerde in het verleden vooral washandjes voor andere merken maar zet o.a. met deze Cradle 2 Cradle washandjes zijn eigen merk meer en meer in de kijker. Wij hebben de eer gehad een rondleiding te krijgen in de fabriek die is opgericht tussen de eerste en tweede wereldoorlog. Voor meer informatie en een kijkje achter de schermen kijk bij "Productinformatie".

  € 4,99

  Zie Meer

CONSCIOUS.BLOG

25 Nov 2017

"Ga op reis" en voorkom een burn-out

Je hoeft niet altijd ver te gaan. Ook al stap je je deur buiten en zet je je op de stoep. Neem even een momentje voor jezelf en geniet gewoon. Doorbreek het taboe dat je altijd met iets bezig moet zijn.

Read More

 

[profiler]
Memory usage: real: 20709376, emalloc: 20401984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem