Dr. Bronner's Vloeibare Castille Zeep Baby

€ 13,49
Beschikbaarheid: In voorraad
Voor 18u besteld, morgen verzonden
Vanaf € 60, levering gratis
- +
Dr. Bronner's Vloeibare Castille Zeep Baby is available to buy in increments of 1

Dr. Bronner's Vloeibare Castille Zeep is één van de beste producten die we aanbieden. De lijst van criteria waaraan het voldoet is indrukwekkend. Wat ook indrukwekkend is, is de 18 toepassingen waarvoor het gebruikt kan worden. Deze volledig natuurlijke biologische zeep op basis van plantaardige oliën is een weldaad voor het lichaam en omgeving. Door al de certificaten dat dit product heeft ligt het helemaal in lijn met onze bewuste visie. Als je dit product gebruikt help je mee aan een betere wereld en een verhoogde zelfzorg. 

Deze aangepaste versie speciaal voor baby's heeft geen geur en bezit dubbel zoveel olijfolie. Wel nog altijd opassen voor de oogjes. De vloeibare zeep is iets milder en ook geschikt voor volwassenen met zeer gevoelige huid.

 

 

Het is een Castille zeep. Dit is een benaming voor een plantaardige zeep die voor verschillende doeleinde kan gebruikt worden. Ze krijgt haar naam van het vroegere koninkrijk Castilië, vandaag een deel van Spanje. Daar is deze zeep op basis van olijfolie voor het eerst ontstaan. Deze zeep heeft dus verschillende toepassingen. Voor meer info scrol naar onder. 

Inhoud: 240ml

Ingrediënten:

Water, Biologische Kokosolie*, Kaliumhydroxide**, Biologische Palm Kernel Olie*, Biologische Olijfolie*, Biologische Hennepzaadolie, Biologische Jojobaolie, Citroenzuur, Tocoferol *GECERTIFICEERDE FAIR TRADE-INGREDIËNTEN **Er blijft niets over na het verzepen van oliën tot zeep en glycerine.

Productinformatie

Productinformatie
Gemaakt in Verenigde Staten
Bewustheid Authentiek, Bewuste inhoud, Biologisch, Biologisch afbreekbaar, Duurzaam, Ecologisch, Eerlijke handel, Hoge kwaliteit, Natuurlijk, Proefdiervrij, Recycleerbaar, Veganistisch, Zuinig
Info 18 verschillende toepassingen --> verdunnen met water!
extra info

Lisa Bronner's Cheet Sheet:

Verdunnen! Verdunnen! OK!* Maar hoeveel? Hier is een snelle referentie. Niets hiervan is een strikte regel. Als je spullen erg vies zijn of je water erg hard is, wil je mogelijks meer gebruiken dan de aanbevolen hoeveelheid. Dit zou je echter op weg moeten helpen. Je zult merken dat ik voor sommige toepassingen aanbeveel om de Dr. Bronner's Vloeibare Castillezeep vooraf te verdunnen - door de zeep te mengen met water in een container. Voor andere toepassingen wordt de zeep verdund door het aanwezige water in de situatie. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Houd er rekening mee dat als je vooraf verdunt, je ook het conserveringssysteem (tocoferolen - vitamine E) verdunt, waardoor de houdbaarheid afneemt. Gebruik het binnen een paar weken. En ja, hier zijn meer dan 18 toepassingen:

Lichaamstoepassingen

Gezicht: 2-3 druppels op natte handen, aanbrengen op een nat gezicht.

Lichaam: Een kleine hoeveelheid op natte handen of washandje, aanbrengen op een nat lichaam.

Schuimpompdispenser: Verdunning van één deel zeep op 3 delen water.

Afveeg-techniek Lichaamsreiniging: Gebruik wanneer stromend water geen optie is vanwege tijdsgebrek, ziekte, een groot verband of gips, of tijdens het wandelen, kamperen, enz. Meng 1 ½ tl. (7,5 ml) zeep met 1 kopje (240 ml) water in een sprayfles. Spray de lichaamsreiniging lichtjes op de huid en veeg af met een vochtige (niet druipende) doek. Droog de huid af.

Make-up verwijderen: Maak het gezicht nat en schuim enkele druppels zeep in de handen. Masseer in de huid. Afspoelen.

Haar: Een paar druppels voor kort haar of tot ½ eetlepel (7,5 ml) voor lang haar, direct in zeer nat haar werken of vooraf verdund in een kopje water. Volg met een dopje Dr. Bronner's Citrus Organische Haarspoeling verdund in één kopje (240 ml) water of verdun appelciderazijn in de helft met water.

Bad: Hangt volledig af van de hoeveelheid water, maar ongeveer 2 eetlepels (30 ml) zeep in een gemiddeld formaat bad. (Schuimt niet, maar reinigt nog steeds.)

Scheren: Gezicht - 10 druppels; Oksels - 3 druppels; Benen - ½ theelepel (2,5 ml); Werk tot schuim in natte handen, breng aan op het gebied.

Tanden: 1 druppel op een tandenborstel. (Ja, het smaakt naar zeep.)

Orale apparaten: Uitneembare beugels, nachtwachten, etc. & kunstgebitten: Maak het apparaat nat. Voeg 1-2 druppels zeep toe aan een zachte tandenborstel. Borstel voorzichtig en spoel daarna af.

Voetbad: ½ eetlepel (7,5 ml) in een klein bad met warm water.

Verlichting van verstopping neus: 1 eetlepel (15 ml) Pepermunt- of Eucalyptus Castillezeep in een kom met warm water. Adem de damp in met een handdoek over het hoofd.

Huishoudelijke toepassingen

Afwassen (met de hand): Vooraf verdunnen met water in een verhouding van 1:10. Spuit op een schrob borstel. Voeg als alternatief 1-2 eetlepels (15-30 ml) Castillezeep toe in een grote gootsteen met water. Gebruik een kleine hoeveelheid zeep voor één pot, of meer indien nodig. Om watervlekken in hard water te voorkomen, droog je de vaat met de hand.

Wasgoed: 1/3-1/2 kopje (80-120 ml) zeep voor een grote lading in een gewone wasmachine. Voeg 1 kopje (240 ml) azijn toe aan de spoelcyclus. Optioneel: Voeg voor het bleken/ontgeuren 1/2 kopje (120 ml) baking soda (natriumbicarbonaat) toe aan de wascyclus. Halveer deze hoeveelheden voor HE-wasmachines.

Handwas van delicate stoffen: 1 dopje (1 eetlepel of 15 ml) Castillezeep in ongeveer 1 gallon (4 L) koud water. Roer voorzichtig. Laat 10 minuten weken. Roer opnieuw. Spoel met schoon water. Druk voorzichtig overtollig water uit met een handdoek. Hang de kleding op of leg ze plat om te drogen.

Dweilen (houten, laminaat, vinyl, steen- en tegelvloeren): ½ kopje (120 ml) zeep in 3 gallon (12 L) heet water. Dompel de dweil (bij voorkeur microvezel) onder en wring grondig uit. Vermijd bij hout en laminaat overmatig water en dweil natte gebieden droog.

Voor kleinere oppervlakken voeg je 2 theelepels (10 ml) Castillezeep toe aan een liter

Voor meer info check de bron: https://www.lisabronner.com/dilutions-cheat-sheet-for-dr-bronners-castile-soap/

Beoordelingen

Write Your Own Review
Je recenseert:Dr. Bronner's Vloeibare Castille Zeep Baby
Uw beoordeling